ENG HR

Plaže u blizini apartmana Perla

Lumbarda je okružena sa najljepšim plažama na otoku Korčuli. Iz Lumbarde je lako doći do malenih nenaseljenih otoka u korčulanskom arhipelagu. Gostima iznajmljujemo barku kako bi još više uživali u odmoru.

Plaža apartmana Perla

Apartman Perla ima predivnu stjenovitu plažu. Borovi koji dolaze gotovo do mora pružaju hlad za vrijeme vrućih ljetnih dana. More je čisto i tirkizno plave boje. Za ulaz u more mogu se koristiti ugodne kamene stepenice.

Apartman Perla Lumbarda Apartman Perla Lumbarda Apartman Perla Lumbarda Apartman Perla Lumbarda

Otočić Planjak

Planjak je popularno odredište zbog svoje predivne šljunčane plaže. Glavna se plaža nalazi na istočnoj strani otoka. Nema mnogo hlada pa ga je bolje posjetiti tijekom poslijepodneva. Osim šljunčane plaže mnogo je plaža sa ravnim stijenama. Po njima je otok i dobio ime - planja je ravna stijena.

Island Planjak Island Planjak Island Planjak Island Planjak Island Planjak

Otočić Vrnik

Vrnik je mali otok sa kamenom iznimne kvalitete. Vještine vađenja kamena prisutne su stotinama godina na Korčuli. Na otočiću Vrniku nalaze se slavni kamenelomi. Vrnik je jedini otočić u Korčulanskom arhipelagu naseljen tijekom cijele godine. Tijekom zime je na otoku samo nekoliko obitelji, ali tijekom ljeta ljudi se vraćaju na njega iz grada Korčule, kontinentalnog dijela Hrvatske te iz inozemstva. Ovaj preslatki otočić sa zanimljivom arhitekturom, kamenolomima, stoljetnim borovima koji dolaze sve do mora, šljunčanim i stjenovitim plažama će sigurno ostati u vašem srcu.

Island Vrnik Island Vrnik Island Vrnik Island Vrnik

Otočić Sutvara

Na otočiću Sutvari nalazi se najljepša šljunčana plaža. Plaža se nalazi na zapadnoj strani otoka pa kroz jutra pruža duboki hlad. Otok je divan izbor za obitelji sa malom djecom.

Island Sutvara Island Sutvara